Ξεχασμένοι Πυρόπληκτοι – Νέα Αεροδρόμια Αναγγέλλει Ο Πρωθυπουργός

0
514

Οι πυρόπληκτοι ξεχασμένοι και ο πρωθυπουργός μας, αναγγέλλει νέα αεροδρόμια !!!
Με επένδυση 480 εκατ. ευρώ κατασκευαστικό κόστος ξεκίνησαν οι μελέτες από της 7/2/2020 για το νέο αεροδρόμιο στο Ηράκλειο Κρήτης.

Δεν είναι το μόνο εργο και οι μόνες δαπάνες το τελευταίο διάστημα για ενέργειες σε όλη την χώρα, πλύν αυτής στην πυρόπληκτη περιοχή της 23 Ιουλίου που με ευθύνη του κράτους χάθηκαν ζωές, καταστράφηκαν οικογένειες, περιουσίες και άλλαξαν την ζωή χιλιάδων Ελλήνων πολιτών της Αττικής.

Τα σχόλια της ημέρας
Με αφορμή την είδηση αυτή και σε τοποθέτηση πυρόπληκτου (Πράσινο με ζημιές) που επέλεξε το σιγκεκριμένο τίτλο σε σχόλιο του στην ομάδα του 23July στο κοινωνικό δίκτυο, ο τέως υποψήφιος Δήμαρχος Γ.Χριστόπουλος έγραψε:
“Στερνή μου γνώση….εξ ου και οι φίλοι πυρόπληκτοι ψήφισαν Μπουρνου.”


Πέρα από την τραγωδία που με άλλαξε σαν άνθρωπο, πέρα ότι με ανάγκασε να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση για πρώτη φορά στην ζωή μου υπερασπίζοντας τα δικαιώματα μου και αυτά των συναγωνιστών πυρόπληκτων αναγκάστηκα να θυμίσω στο Κ. Χριστόπουλο την συμπεριφορά του προς τους πυρόπληκτους προ- και μετά δημοτικών εκλογών.

Απάντηση στο Γ.Χρηστόπουλο

(μπωρείτε να παρακολουθήσετε και να σχολιάσετε εδώ)

“Αξιότιμε κύριε Χρηστόπουλε, βλέπω εμφανιστήκατε ξανά μετά από καιρό στο παρασκήνιο των πυρόπληκτων, και μετά από τόσο καιρό η ανάρτηση σας αναφέρει τον κύριο Μπουρνούς. Η αντιμετώπιση σας ως προς τους πυρόπληκτους ήταν για να συμμετέχετε στις δημοτικές εκλογές, και να μαζέψετε ψήφους. ΔΕΝ ζητήσατε μια συγνώμη ούτε από τους πυρόπληκτους, αλλά ούτε από μένα που σας επέτρεψα βήμα στην εκδήλωση πυρόπληκτων καθώς μας είπατε ότι καταφέρατε για τους πυρόπληκτους να βρείτε το ποσό των 4000 Ευρώ που μαζί ανακοινώσαμε σε επίσημη Γ.Σ. καταγεγραμμένη και βίντεο αν θέλετε να το δείτε ξανά για την έδρα του σωματείου! Εμένα προσωπικά όχι μόνο με εκθέσατε απέναντι σε ένα κόσμο που με εμπιστεύτηκε, όχι μόνο επιτρέψατε να δοθεί εντύπωση ότι τα παίρνω για να στηρίξω με το προσεχώς τότε σωματείο κάποια παράταξη αλλά ουσιαστικά κάνατε σαμποτάζ στην όλη μου προσπάθεια στιγματίζοντας με για να βγείτε εσείς Δήμαρχος! Οι άνθρωποι κάνουν λάθη, και αλίμονο αν εσείς δεν έχετε λίγα λεφτά στην άκρη σε περίπτωση που αθετήσει κάποιος το λόγο του προς εσάς να το μπαλώσετε, και αυτό έπρεπε να είχατε κάνει για τους πυρόπληκτους ευ όσων δηλώσατε ότι νοιάζεστε! Παρόμοια συμπεριφορά έδειξε ο Α.Βασιλόπουλος, και αυτός προεκλογικά μοίραζε Virtual ψήφο-ευρώ, και τα απέσυρε μετά την ήττα και την αντιδημαρχία! ( και αυτη η υπόσχεση διαφημίστηκε στην Γ.Σ σε όλους τους καλεσμένους) Σε ότι αφορά το Κύριο Μπουρνούς, εγώ πάντα θα υποστηρίζω ότι έχει τεράστια ευθύνη για τους θανάτους και την όλη καταστροφή με την όλη του στάση στις πρώτες σημαντικές στιγμές της καταστροφής. Εμένα αυτός ήταν και είναι ο αγώνας μου και ΔΕΝ στηρίζω ΚΑΜΙΑ παράταξη του Δήμου Ρ-Π ούτε Μαραθώνα! (Και ούτε στήριζα προεκλογικά)

Να είμαι ειλικρινής περίμενα ένα συγνώμη, μια πρόταση διόρθωσης αλλά αντί αυτού γράφει:

Γιώργος Χριστόπουλος: Γνωστή η συμπεριφορά σας ..για την προβολη σας και μονο….γι αυτό και απομακρύνθηκα. Πυρόπληκτος ημουν κι εγω με γυναίκα που κοίταξα πως να την σωσο τότε για να μην καεί..

Τελικά μερικοί άνθρωποι σκέπτονται επικίνδυνα. Οι πυρόπληκτοι που μαζεύτηκαν να ιδρύσουν ένα σωματείο γιατί υπέστησαν όλα αυτά που προκάλεσε η αμέλεια του κράτους, η αδικία η αδιαφορία και η αγανάκτηση μας, έρχεται να μας πει τώρα ο Κ. Χρηστόπουλος ότι βγήκαμε στους δρόμους και φωνάζαμε γιατί θέλουμε ως πυρόπληκτοι προβολή.
Τώρα αν εσείς μπερδέψατε την βοήθεια για τους πυρόπληκτους και το σωματείο αυτών με κάποια προσωπική χορηγία σε μένα προσωπικά, προφανώς αυτό να είναι τακτικές που εφαρμόζονται από πολιτικούς και ειδικά προεκλογικά αλλά αυτό δεν αφορά εμάς! Εμείς για να δεχτούμε την οποιαδήποτε δωρεά, πέρασε η ερώτηση από την Γ.Σ.! Σε αυτούς απευθύνεστε Κ. Χριστόπουλε και όχι σε μένα προσωπικά! “Άντρες” που δεν κρατούν το λόγο τους, ειδικά στο Δήμο Ρ-Π είναι της μόδας!