ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΕΤΕ

0
320

15 Οικογένειες αγωνιούν στα ΚΑΑΥ

Πριν λίγο δέχτηκα ένα τηλεφώνημα, καθώς ορισμένοι άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει τι γίνεται στα ΚΑΑΥ και αν όντως η απειλή να φύγουν από το προσωρινό τους καταφύγιο είναι αληθές γεγονός.

Όντως όπως μαθαίνουμε από πηγές μας, υπάρχουν “πυρόπληκτοι” που διαμένουν αυθαίρετα στα μικρά αυτά δωμάτια των στρατιωτικών εγκαταστάσεων. Αυτούς θέλουν να διώξουν και κανέναν άλλων είναι αυτό που κατάλαβα εγώ.

Παρ’ όλο που μόλις έγινε αντιληπτό το εξής άμεσα ο δήμαρχος Μαραθώνα Κύριος Τσίρκας απέστειλε επιστολή προς των υπουργό Αμύνης για να ενημερώσει πως υπάρχουν 15 οικογένειες που δικαιούνται στέγαση, που δεν έχουν 3 έτη ακόμα καταφέρει να επισκευάσουν τα σπίτια τους και ζούνε το Ελληνικό μαρτύριο της γραφειοκρατίας, τους ήρθε χαρτί έξωσης!

Όχι μόνο δεν έλαβαν υπ όψιν το αίτημα παράτασης του Δημάρχου Μαραθώνα, όχι μόνο εν λόγο πανδημίας γίνονται αυτά στα πεταχτά και γρήγορα, αλλά πριν ακόμα ανακοινωθεί που θα πάνε να στεγαστούν αυτοί οι άνθρωποι τους ήρθε αυτή η απειλητική ενημέρωση.

Ορισμένη εύκολα κρίνουν από το ζεστό σαλόνι τους, οι παντόφλες τους εκεί ειναι κάθε βράδυ, το μπουρνούζι στο γατζάκι, και το τζάκι να σιγοκαίει…. τα παγάκια ακούγονται ελαφρά στο ποτήρι με το Chivas… ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ? Θα έλεγε ο Στέφανος Χίος, και ορισμένες φορές με ανακουφίζει να των ακούω να τους βρίζει!

Θα παρακαλέσω, μιας και η υπόθεση αυτή έφτασε μέχρι και τα τηλεοπτικά κανάλια και εδώ και μέρες οι συνάνθρωποι μας αγωνιούν για το που θα πάνε να μείνουν,το σωματείο πυρόπληκτων, τις συντονιστικές επιτροπές και λοιπές ομάδες να ενδιαφερθούν και να ενημερώσουν δημόσια για το επίκαιρο αυτό θέμα.

Αν και ευ όσων υπάρχει η θέληση να παραμείνουν εκεί οι πυρόπληκτοι που όντως δεν έχουν που αλλού να πάνε και βρίσκονται εκεί όχι εκ του πονηρού, τότες να ενημερωθούν άμεσα παρακαλώ.