Σάκης Π., Μονάδα ΜΑΤ Αττικής : Με εσάς στο τέλος θα χάσω την δουλειά μου!

0
532

Βρισκόμαστε σε ένα στενάκι κοντά στην Λ. Μεσογείων όπου ο Σάκης, με σκυμμένο το κεφάλι ξεσπά! “Είναι από τις χειρότερες χρονιές που έχω ζήσει τα τελευταία χρόνια της καριέρας μου!

Σήμερα Πέμπτη με την διαμαρτυρία των πυρόπληκτων στο Υπ. Περιβάλλοντος είχα μια ελπίδα να δω καμιά μολότοφ να σκάει, να δω τους συναδέλφους μου να ρίχνουν κανένα ληγμένο δακρυγόνο η έστω ρε φίλε κανένα εξοργισμένο πυρόπληκτο παππού να των βάλω σε τάξη… Τίποτα!

Τίποτα λέμε, αυτός ο πολιτισμός θα με φάει στο τέλος! 200 ήρεμα ανθρωπάκια να ζητούν τα αυτονόητα, είναι δυνατόν? Πραγματικά σήμερα είχα μια τελευταία ελπίδα να αλλάξει κάτι, είχαμε την Μάνδρα με τις πλημμύρες, τώρα ξεσπιτώθηκαν από την Κινέττα και το Μάτι, του πούστη λέω θα ρίξω καμιά ροπαλιά.

Ο κόσμος πια έχει χαλάσει. Όσο περνάει ο καιρός όλο και λιγότερη δουλειά, τι γίνεται άραγε..τους ψεκάζουν? Και να πεις ότι δεν υπάρχει λόγος… αφού τα βλέπω καθημερινά… οικονομική εξαθλίωση, ακρίβεια, χαμηλοί μισθοί, υψηλοί φόροι και ένα κάρο υποσχέσεις εδώ και χρόνια που δεν τηρήθηκαν ποτέ! Κανονικά με όλα αυτά θα έπρεπε να τρέχω σαν το Βέγγο από το πρωί μέχρι το βράδυ να βαράω διαδηλωτές… έλεος!

Η κρίση έχει χτυπήσει τα πάντα ακόμα και τις μονάδες ΜΑΤ.

Μπορεί ο Σάκης ο Ματατζής να είναι μια “φανταστική” ιστορία κατασκευασμένη από το μιαλό μας αλλά αυτό που υπάρχει σίγουρα είναι η αδιαφορία, είτε την εισπράττουμε από τους συνανθρώπους μας η από την κάθε κυβέρνηση.