Πυρόπληκτοι 23 Ιουλίου «Σε νιώθουμε Καλιφόρνια»

0
540

 

Τα μέλη και οι πυροπαθής της 23 Ιουλίου νιώθουμε τεράστια υπερήφανοι για τους νέους μας και την ενέργεια τους και το μήνυμα αγάπης που εστάλη προς τους συνανθρώπους μας στην Καλιφόρνια που τραβάνε το ίδιο λούκι με εμάς.

Η κίνηση αυτή μας δίνει μεγάλη ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο καθώς όχι μόνο προς το μήνυμα αυτό αλλά και όλοι η νεολαία που από την πρώτη ημέρα ήταν δίπλα μας εθελοντικά για να προσφέρει. Σας ευχαριστούμε!
Ακολουθεί το άρθρο όπως το πρωτοείδαμε στο dikastiko.gr

Μια τεράστια «γέφυρα» αγάπης, συμπόνοιας αλλά και ελπίδας ανοίγουν οι νέοι από το Μάτι, τον Νέο Βουτζά και όλες τις πυρόπληκτες περιοχές της Αττικής που ζουν , αγωνίζονται και αγωνιούν κάτω από την  δική τους ανείπωτη τραγωδία, προς τους νέους της Καλιφόρνια που βιώνουν εδώ και μέρες έναν αντίστοιχο εφιάλτη:

«Σε νιώθουμε Καλιφόρνια», είναι το μήνυμα γραμμένο πάνω σε ένα συγκλονιστικό κολάζ φωτογραφιών από τις πυρόπληκτες περιοχές, το οποίο ταξιδεύει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού στους νέους που κι εκεί χάνουν φίλους, συγγενείς , κατοικίδια, περιουσίες. Κι όμως αυτό το μήνυμα των νέων από το Μάτι, δεν είναι ένα μήνυμα θλίψης, αλλά ελπίδας, πως ακόμα και  στα συντρίμμια μπορείς να βρεις ζωή, ελπίδα, δύναμη να σηκωθείς και να αγωνιστείς . Είναι ένα μήνυμα αγώνα και αφοσίωσης σ΄αυτόν, που μόνο οι νέοι άνθρωποι μπορούν να μεταφέρουν τόσο πιστά και  άδολα:

Το κείμενο στα αγγλικά:

«I feel you California!

I have gone through the loss of my hometown, a place where I created my memories and lived my dreams.

I have felt what it’s like to look around me and not recognize surroundings that were once familiar.

I have felt how it is to be wondering «why?». «And now what?». To wonder what the future will hold . . . or if I can ever even start again..

I have experienced losing everything I took for granted!

But let me tell you , you have to stay strong California!

Because even though you will be feeling, disappointment, bitterness, sorrow and anger -you will find something; and that something will keep you upright ..You will realize that you are not alone, cause many are there to support you.

You will succeed… And by working together, your “Paradise” will rise again.

I feel you California!»