Πόσα Κυβικά καμένα κλαδιά έχουν οι 2 Δήμοι?

0
410

Αν ξέρετε την απάντηση, θα ξέρετε και μόνοι σας πόσο θα διαρκέσει το εργοτάξιο στην ευρύτερη περιοχή μας.

Ένα μηχάνημα με 600PS μπορεί να αλέσει περίπου εκατό κυβικά κλαριά την ώρα. Οκτώ κυβικά κλαριά είναι 1 κυβικό αλεσμένο υλικό.

Περισσότερα για αυτό μας είπε φίλος από το εργοτάξιο…

  • Προχωράμε αλλά όχι όπως θα θέλαμε καθώς ακόμα δεν έχει πληρωθεί κανείς! Για αυτό υπήρξε και θέμα με τους υλοτόμους και βλέπεις όλα να καθυστερούν τόσο.
    Είχαμε κάποια στιγμή 3 σπαστήρες σε λειτουργία αλλά γιατί δεν γίνεται σωστή διαλογή χαλάσανε οι 2 και τώρα δουλεύει μόνο 1 μηχάνημα…
    Πρέπει να καταλάβουν οι άνθρωποι στην περισυλλογή ότι δεν κάνει να ανακατεύονται τα κλαδιά με άλλα υλικά γιατί χαλάνε τα μηχανήματα που είναι ειδικά μόνο για ξύλο. Περισσότερο χρόνο κάνουμε στην διαλογή παρά στην ίδια την επεξεργασία.
    -Αλέστηκαν και άλλα υλικά, υπάρχει περίπτωση και να έγινε άλεσμα αμιάντου?
    -Δυστυχώς έγινε και αυτό γιατί ο χειριστής δεν ήξερε αλλά τώρα προσέχουμε πολύ ειδικά εγώ γιατί προσέχω για την υγεία μου.

Γεγονός είναι ότι δεν βλέπουμε στην περιοχή κάποιο ελεγκτικό μηχανισμό, έτσι η τύχη των έργων και της υγείας μας βρίσκεται στα χέρια του κάθε χειριστή.

Προς το κύριο πρωθυπουργό και τους 3 υπουργούς που κάθονται στα χρήματα λες και δεν συμβαίνει τίποτα…σας ενημερώνω εγώ έστω… ότι υπάρχει ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα που είναι ευέλικτο και πάει και σε δύσβατες περιοχές για να αλέθει 450κυβηκα την ώρα αγαπητοί μου! Γιατί δεν είμαστε ΖΩΑ και έχουμε κάθε δικαίωμα άμεσα να ζούμε στις γειτονιές μας που μεγαλώσαμε πολιτισμένα!

Ακολουθεί απόσπασμα βίντεο (link) με το μηχάνημα εν δράση.

Το θέμα του Αμιάντου είναι πολύ σοβαρό και θα ασχοληθούμε αποκλειστικά για αυτό με ενα ρεπορτάζ για να ενημερώσουμε και να εκπαιδεύσουμε τους ανίδεους που δεν ντράπηκαν να πουν… ότι να είναι να πάθεις ήταν τις πρώτες μέρες…