Παραδόθηκαν 5 Renault Clio σε πυροπαθείς της Ανατολικής Αττικής (VIDEO)

0
766
TEOREN MOTORS

Λίγες ημέρες μετά την πρωτοχρονιά πέντε οικογένειες που έχασαν τα αυτοκίνητά τους από την πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου στην Ανατολική Αττική, έκαναν σήμερα μία νέα αρχή με την συμβολή της εισαγωγικής εταιρείας Renault, TEOREN MOTORS B. Ν. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ.

Στα κεντρικά γραφεία της TEOREN MOTORS πραγματοποιήθηκε σήμερα η παράδοση των πέντε δωρεάν αυτοκινήτων Renault Clio, παρουσία του Βασίλη Θεοχαράκη. Τα αυτοκίνητα είναι χρώματος μπλε και εφοδιάζονται με κινητήρες πετρελαίου 1.500 κυβικών εκατοστών.

Η προσφορά όπως επεσήμανε από την πρώτη στιγμή με ανακοίνωσή της η εταιρεία, είναι το ελάχιστο δείγμα αλληλεγγύης και έμπρακτης στήριξης σε αυτούς τους ανθρώπους. Οι τυχεροί αναδείχθηκαν κατόπιν κλήρωσης.

Η Ιωάννα Καρακουλάκη, μία εκ των νέων κατόχων των Renault Clio, ευχαρίστησε την εταιρεία για την προσφορά της. Ο Ιωάννης Αργυρόπουλος μίλησε για εκείνες τις στιγμές που έζησε στον Κάβο, όπου είχε εγκλωβιστεί με το αυτοκίνητό του, καθώς για τη σημασία της ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της TEOREN MOTORS, Χρήστος Σκιρδής, αναφέρθηκε στην κλήρωση και ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους και ειδικά στους ανθρώπους που υπέστησαν αυτή τη συμφορά το περασμένο καλοκαίρι, να αφήσουν πίσω τους τα δεινά και να κάνουν πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα με το νέο τους αυτοκίνητο.