Παλάτι Πυρόπληκτων;

1
759

Σχετικά με τις αναφορές πυρόπληκτων που έγιναν αιτία για άρθρο σε Κυριακάτικη εφημερίδα ο Αντιδήμαρχος Κύριος Σάββας Αραπκιλής απάντησε με επιστολή στην σχετική επίθεση της εφημερίδας.

Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας έθεσε 5 ερωτήματα όπου απαντήθηκε μόνο ένα από αυτά. Η ερώτησεις ήταν οι εξής:

  1. Μίσθωσε ο Δήμος Ακίνητο για 5.500 το μήνα για να στήσει την δομή?
  2. Μίσθωσε ο Δήμος ιδιωτική εταιρία για 130.000€ προκειμένου να υπάρξει ψηφιακή και μηχανογραφική υποστήριξη στην παροχή των υπηρεσιών?
  3. Πλήρωσε για κουρτίνες του χώρου αυτού 12.000 Ευρώ?
  4. Έβαλε τηλεφωνικό κέντρο για 2.500 Ευρώ?
  5. Εξυπηρετεί η Δομή περισσότερο από 10 άτομα την ημέρα?

Η ερώτηση νούμερο 5 απαντήθηκε! Η Δομή στην Ραφήνα εξυπηρετεί 491 οικογένειες -δικαιούχους, αθόρυβα και με αξιοπρέπεια, που λαμβάνουν σε τακτική βάση τη βοήθεια που δικαιούνται.

Παρακαλώ πολύ, μπορεί να μας δοθεί απάντηση για τις ερωτήσεις 1 έως 4 που οι πυρόπληκτοι θέλουν να μάθουν αλλά δεν διατυπώθηκαν στην επιστολή?

Πως αντιμετωπίζει παρόμοια θέματα ο μεγαλύτερος δήμος Μαραθώνος?
Θα σας πούμε:
η περίφημη ….μηχανογράφηση γίνεται εξαιρετικά με το Excel της Microsoft, που έχουν οι περισσότεροι ΗΥ δωρεάν, αντί για ιδιωτική Εταιρία την οργάνωση διαχειρίζονται υπάλληλοι του δήμου, και καλύτερα να μην δημοσιεύσουμε τα νούμερα που έδωσε ο Δήμος σε αγαθά γιατί θα αναρωτηθείτε πώς το έκαναν χωρίς ιδιωτική Εταιρία.

Φυσικά και για τους δύο Δήμους μιλάμε για πράγματα που είναι προσφορά από ιδιώτες!!

Είμαστε τυχεροί που έχουμε καλούς ανθρώπους στο Δήμο Ρ-Π..άλλοι θα είχαν εκμεταλλευτεί όλες αυτές τις αναθέσεις και θα έβγαζαν στα μουλωχτά χρήματα!

Άνθρωποι του Δήμου Μαραθώνα εργάζονται για τους πυρόπληκτους , σας αξίζουν τουλάχιστον 130.000 Ευχαριστώ!

Οι δηλώσεις εμφανίστηκαν εδώ…


1 ΣΧΟΛΙΟ