Οργισμένη κάτοικος από το Μάτι στην εκπομπή του Παπαδάκη

0
542
https://www.youtube.com/watch?v=4NbjvrqSDNw

Σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα εξελίχθηκε η πρωινή εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, όπου κάτοικος της περιοχής περιέγραψε σε ζωντανή σύνδεση τις δραματικές στιγμές που βίωσε η ίδια στην καταστροφή της 23 Ιουλίου.

Η τοποθέτηση του δημοσιογράφου Δημήτρη Χατζηνικόλα περί άναρχης δόμησης ήταν η αιτία της διαφωνίας από την μεριά της κατοίκου.

Ο Δημήτρης Χατζηνικόλας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη τον Δεκέμβριο του 1965. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1988 στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Βορείου Ελλάδος. Από το 1997 καλύπτει το πολιτικό ρεπορτάζ σε διάφορα ΜΜΕ, (εφημερίδες, ραδιόφωνο, περιοδικά, sides). Έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στον ραδιοφωνικό σταθμό της Helexpo Δ.Ε.Θ, στο περιοδικό «Νεμεcις» γράφοντας χρονογράφημα, στο γραφείο Αθηνών των εφημερίδων «Μακεδονία» – «Θεσσαλονίκη» καλύπτοντας το ρεπορτάζ κυρίως της Αριστεράς, αλλά και της ΝΔ και του Υπουργείου Εσωτερικών, στη σύνταξη και εκφώνηση ειδήσεων στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha news, στο Υπουργείο Εξωτερικών (ΥΠΕΞ) στο τμήμα Απόδημου Ελληνισμού ως υπεύθυνος Τύπου, στο «Παρόν», στη Real news, στην εφημερίδα 6μερες, στο News.gr, στο nafteboriki.gr, στο paraskhnio.gr, στο Thetoc.gr και στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά, ενώ σήμερα καλύπτει το κυβερνητικό ρεπορτάζ στην Κυριακάτικη εφημερίδα Documento.