Παλάτι Πυρόπληκτων, β μέρος

0
743

Κοινοποιούμε στη σελίδα μας το σχόλιο της κυρίας Βενετίας Κιούση, η οποία θεωρεί ότι τα 5 ερωτήματα που κάναμε (εδώ) με αφορμή προσωπική εκτίμηση αλλά και βάση άρθρου του http://www.ereportaz.gr που αναδημοσίευσαμε την θίγουν προσωπικά. Εμείς θα επανέλθουμε στο θέμα σύντομα.


Η Βενετία Κιούση κοινοποίησε ένα σύνδεσμο

Σχετικά με αυτή τη δημοσίευση: 
https://23july.info/palati-pyroplikton/…
Αναφέρω τα κάτωθι:

Μέρα γιορτής Jason Carow, μέρα ευλογημένη η 6/1 των ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ … μα πάλι εσείς προσπαθήσατε να “μαυρίσετε” το έργο και την προσπάθεια που γίνεται στη ΔΟΜΗ ΡΑΦΗΝΑΣ και στον τόπο σας …που τόσο πόνεσε και πονάει αλλά προσπαθεί να συνεχίσει!!
Στην τελευταία ανάρτηση σας που αφορούσε τη ΔΟΜΉ στις 9/12/2018, παραδεχτήκατε ότι θα ήταν άδικο να «μαυρίσετε» το έργο που γίνεται, για μια εικόνα που τραβήξατε κάποτε… Ότι έχετε προσωπική αντιπαλότητα με την αρχή του τόπου, ότι θα κρατήσετε απόσταση γιατί δε θέλετε να αδικήσετε κανέναν…
Αντέξατε από όσο βλέπω 27 ημέρες!! …και επανήλθατε!… Πάλι κατά της Δομής.
Απαντώ εγώ λοιπόν στις ερωτήσεις σας ….


Απάντηση στην ερώτηση 1: Ναι, μίσθωσε ο Δήμος Ακίνητο, γιατί όλα τα είδη ήταν διασκορπισμένα σε διάφορα κτήρια, όπως Σχολεία, Γυμναστήρια … τα οποία έπρεπε να απελευθερωθούν εν όψει και της έναρξης της σχολικής χρονιάς, αλλά υπήρξε επιτακτική και η ανάγκη να συγκεντρωθούν σε ενιαίο χώρο για αποφυγή ταλαιπωρίας των Δικαιούχων. Το κτήριο έπρεπε να είναι μεγάλο, να έχει εξίσου μεγάλο αποθηκευτικό χώρο και να βρίσκετε στο κέντρο της πόλης με δικό του πάρκινγκ. Όπως το συγκεκριμένο που επιλέχθηκε.
Απάντηση στην ερώτηση 2: Ναι, μίσθωσε ο Δήμος ιδιωτική εταιρεία προκειμένου να οργανώσει και να λειτουργήσει τη Δομή, εφόσον οι υπέροχοι εθελοντές μας, δε μπορούσαν να συνεχίσουν να προσφέρουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Απάντηση στην ερώτηση 3: Ναι, εγώ προσωπικά ζήτησα ρολοκουρτίνες, όταν είδα το κτήριο, το οποίο όπως ξέρετε ήδη, είναι γυάλινο…. διότι ήθελα να προστατεύονται τα είδη που υπάρχουν στη Δομή από τον ήλιο, για να είναι προστατευμένοι και οι Πυρόπληκτοι συνάνθρωποι μας.
Απάντηση στην ερώτηση 4: Ναι, εγώ προσωπικά ζήτησα τηλεφωνικό κέντρο, για να μπορούμε να κάνουμε εξερχόμενη επικοινωνία όταν απαιτείται και όταν υπάρχουν ειδικές Δράσεις και ανάγκες.
Απάντηση στην ερώτηση 5: Έχει ήδη απαντηθεί από τον αντιδήμαρχο Σάββα Αραπκιλή, κατόπιν των σχετικών report που προσκόμισα, για το πόσα άτομα εξυπηρετούνται και πόσα είδη υπάρχουν στη Δομή και πόσα ακριβώς έχουν δοθεί στους Δικαιούχους. (Διότι στη Δομή Ραφήνας ξέρουμε ακριβώς τι έχουμε στον αποθηκευτικό μας χώρο, αλλά και τι έχουμε ήδη αποδώσει στους πληγέντες συμπολίτες μας!!!… εφόσον από την πρώτη μέρα, καταγράφουμε τα πάντα με απόλυτη ακρίβεια)….Προφανώς και είναι κάτι που δεν επιθυμούσατε … γι αυτό και κάθε φορά που επισκέπτεστε τη Δομή, μας κάνετε «φασαρία» γιατί γράφουμε υπεύθυνες Δηλώσεις, με όλα τα είδη και τις ποσότητες αναλυτικά….


Επίσης …. αναφέρετε στην ανάρτηση σας, ότι αντί για ιδιωτική εταιρεία, την οργάνωση διαχειρίζονται υπάλληλοι του Δήμου… Μέγα ψέμα και αυτό Jason Carow. Στο Κέντρο Αλληλεγγύης είμαστε πάντα 5 υπάλληλοι της εταιρείας τουλάχιστον… αυτό που διαχειρίζονται υπάλληλοι του Δήμου, είναι μόνο το Συσσίτιο γιατί δεν είναι στις συμβατικές υποχρεώσεις της εταιρείας…. Που και πάλι και σε αυτό ΑΠΌ ΜΟΝΗ ΜΟΥ, έχω πλήρη ευθύνη και αρμοδιότητες και υποχρεώσεις… Αρκεί μόνο να σας αναφέρω, ότι εγώ έχω πάει άπειρες φορές να το μεταφέρω από την Εκκλησία, όπως και να μεταφέρω μερίδες στα σπίτια ανθρώπων, που δεν μπορούσαν να το παραλάβουν από τη ΔΟΜΗ…. όταν δεν είχαμε εθελοντές… Να προσθέσω επίσης ότι τους 2 πρώτους μήνες λειτουργίας του Κέντρου και ενώ δεν είχαμε συμβατικές υποχρεώσεις, παραχώρησα έναν υπάλληλο της εταιρείας για να βοηθήσει στο έργο του Δήμου, καθότι οι μερίδες ήταν πάνω από 600, η σίτιση ήταν μεσημέρι-βράδυ και Σαβ.κα.

Επιπροσθέτως …..την τελευταία φορά που κάνατε σχετική ανάρτηση για τη Δομή στις 9.12.2018, ΜΟΥ ΖΗΤΆΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ… για οτιδήποτε αναληθές έχετε πει, μου ζητάτε να δεχθώ τη συγνώμη σας και ότι δεν υπάρχει δόλος και ότι δε θέλετε να «μαυρίσετε» κανέναν που προσπαθεί και εργάζεται για… το ΚΑΛΟ!….;;;;;;
Όπως ΖΗΤΉΣΑΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ και από την υπάλληλο μας στις 7/12/2018 όταν είχατε προσέλθει στη Δομή…. και προσπαθήσατε να την φωτογραφίσετε κρυφά, όταν σας έγραφε την υπεύθυνη δήλωση… εκείνη σας αντιλήφθηκε και σας ζήτησε να μην το κάνετε…. Παρόλα αυτά εσείς της ζητήσατε συγνώμη και της είπατε ότι είναι για… ΚΑΛΟ σκοπό και να σας το επιτρέψει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ολοκληρώνοντας Jason Carow, έχω να σας πω το εξής….. ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ. 
ΕΜΑΣ ΣΤΗ ΔΟΜΗ ΡΑΦΗΝΑΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!….. να προσφέρουμε, να βοηθήσουμε και να εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους Πυρόπληκτους συνανθρώπους μας!!!!
ΕΣΑΣ ΣΤΗ ΔΟΜΗ ΣΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΚΑΚΟ, … πως θα κατασκευάσετε προβλήματα, θα δημιουργήσετε λανθασμένες εντυπώσεις, θα εξυπηρετήσετε το μικροπολιτικό σας παιχνίδι και θα βλάψετε την εικόνα και το έργο της Αρχής του τόπου…
…ΜΑΝΤΕΨΤΕ.… ΠΟΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ….. ΤΟ ΚΑΛΟ!… ή ΤΟ ΚΑΚΟ;;;;;;;;;;;;;;;