Η 23 Ιουλίου του Φάνη

0
447

Η τροχαία στην λεωφόρο Μαραθώνος μας έκλεισε το δρόμο και μας παρέπεμψε να πάμε στο Μάτι!

Η 23 Ιουλίου του Φάνη Κ. συγκλονίζει. Πέτυχα τον Φάνη στης Κατασκηνώσεις όπου προμηθευόμαστε κάθε 15 ημέρες τρόφιμα που έχουν προσφέρει εθελοντές και μου επέτρεψε να μοιραστώ μαζί σας και την δικιά του 23 Ιουλίου. Κρατώντας την κάμερα δυσκολεύτηκα καθώς αντίκριζα των Φάνη και βλέποντας στα μάτια του το πόνο που έχει μέσα του. 4 Μήνες μετά και όλα ήταν λες και είχαν γίνει πριν λίγο.

“Φύγαμε με 3 Αμάξια” περιγράφει ο Φάνης, στο ένα εγώ με το σκύλο, στο άλλο η γυναίκα μου με τα παιδιά και στο άλλο ο πεθερός μου. Η τροχαία στην λεωφόρο Μαραθώνος μας έκλεισε το δρόμο και μας παρέπεμψε να πάμε στο Μάτι!

Παρ’ όλο που μένω 4 χρόνια εδώ, δεν ξέρεις τα στενά εκεί… δεν ήξερε κανείς που να πάει!
Ακολούθησα ένα μηχανάκι “Delivery” και με έβγαλε Ραφήνα αλλά αποκόπηκα και έχασα και την Γυναικά μου με τα παιδιά αλλά και τον πεθερό μου.

Μιλώντας στο Τηλέφωνο με την Γυναίκα μου μου λέει” Είμαι στην παραλία με τα παιδιά, καιγόμαστε” αυτό ήταν το τελευταίο μήνυμα που άκουσα από την γυναίκα μου!

Πήγα στο Λιμεναρχείο Ραφήνας και ζητάω βοήθεια “Η Γυναίκα μου με τα παιδιά κινδυνεύει στην Παραλία στο Μάτι”.. Δεν έχουμε πάρει εντολή, δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε μου απάντησαν.

Μπήκα σε καΐκι και μαζί με ψαράδες αρχίσαμε να περισυλλέγουμε το κόσμο από την θάλασσα. Άνθρωποι με τεράστια εγκαύματα, σε άλλους όπως τους τραβάγαμε έφευγε το καμένο δέρμα.

Δείτε όλη την περιγραφή στο βίντεο που ακολουθεί!

Ενημέρωσε μας στο info@23july.info για να καταγράψουμε και την δικιά σου 23 Ιουλίου, ο κόσμος πρέπει να μάθει για την μεγαλύτερη μεταπολεμική καταστροφή της Χώρας!


Δείτε περισσότερα στην ομώνυμη σελίδα μας στο fb