ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΜΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ

0
432

Παρακολουθούμε διάφορες δημοσιεύσεις σχετικά με την ατάκα του Κ. Αλέξη Τσίπρα “θα σπατάλαγες τα 2000 Ευρώ” και εστιάζοντας σε αυτό βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος.
Υπάρχουν σημαντικά γεγονότα και πραγματικότητες που πρέπει να ασχοληθούν τα ΜΜΕ κάνοντας σοβαρή έρευνα και ρεπορτάζ για να βοηθήσουν τους πυρόπληκτους αλλά προτιμούν  να βρουν εύκολες λύσεις στο διαδίκτυο για να καλύψουν το χρόνο τηλεθέασης.

Το 23july.info βρέθηκε στην σύσκεψη και υπάρχει στην σελίδα μας ανεβασμένο το βίντεο που μιλά ο πρωθυπουργός. Κανένα ΜΜΕ δεν μπήκε στην διαδικασία να προβάλλει το βίντεο και να στηρίξει και την προσπάθεια μας αλλά και αυτην των πυροπαθών.

Ο πρωθυπουργός απαντά σε ερώτηση ενός πατέρα μιας 25χρονης “πώς θα ζήσει το παιδί μου στην καμένη αυτή περιοχή” εστιάζοντας στην ψυχική οδύνη που τραβάνε οι πολίτες που ΔΕΝ χάσανε περιουσία η ανθρώπους αλλά ζητάνε και αυτοί μια αποζημίωση!

Σε αυτό απάντησε ο Κ. Τσίπρας ότι καλύτερα το παιδί σου να έχει ένα νοσοκομείο που θα είναι όφελος για όλους, παρά να της δώσω 2000 ευρώ για ψυχική οδύνη.
Οπότε αν ρωτήσουμε όλους αυτούς με Κόκκινο και κίτρινο σπίτι… τι θέλετε να γίνει με αυτούς με τα “πράσινα”.. να πάρουν 2000 από το μερίδιο σας η να κάνουμε νοσοκομείο… τι νομίζεται θα απαντήσουν?
Για αυτό λοιπόν να δούμε την πραγματικότητα, να μην παραμορφώνουμε τα γεγονότα, και να μιλήσουμε ξεκάθαρα….

Οι πολίτες της Αν. Αττικής ζητάμε… την ΑΜΕΣΗ, ΠΛΗΡΗ και δίκαια αποζημίωση των οικιών μας που κάηκαν χωρίς καμία διάκριση αν είναι πρώτη η δεύτερη κατοικία καθώς όλα έγιναν με κόπο.
Ζητάμε άμεση δικαιοσύνη και παραδειγματική τιμωρία στους υπαίτιους, όλους, και αυτούς που δεν έκαναν καμία πρόληψη όλα αυτά τα χρόνια!
Ζητάμε σοβαρή αναδάσωση καθώς δεν καήκαμε μόνο μία φορά και ζητάμε αναβάθμιση της περιοχής μας όπου θα πρέπει να ζήσουμε τα επόμενα χρόνια.

Με εκτίμηση,
Jason Carow
23july.info