Εκδήλωση Ιονίδων μαζί με Πυρόπληκτες της 23 Ιουλίου

0
372
16 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Πικέρμι η εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών “Ιωνίδες” όπου καλέστηκαν και παραβρέθηκαν και πυρόπληκτες γυναίκες από το Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου.
Το πιο “Ελληνικό” δέντρο Χριστουγέννων του δήμου μας
Η εκδήλωση πρόσφερε εδέσματα, δώρα, μουσική και είχε καλεσμένο το δημότη Πικερμίου και Ολυπιονίκη μας Αλέξη Καλπογιαννάκη.
Jason Carow – Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης – Χρήστος Φράι
Στις φωτό  ο Jason Carow, ιδρυτής του 23july.info, ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης Ολυμπιονίκης δημότης Πικερμίου και ο Χρήστος Φράι που απολαμβάνει το καταπληκτικό ρακόμελο της εκδήλωσης, γενικός γραμματέας της FWA η οποία διοργανώνει το 2019 το παγκόσμιο πρωτάθλημα Windsurfing της κλάσης Φόρμουλα στην παραλία Μαραθώνα.
Η Άγια Βασσίλισα Κυρία Σύσσυ Κατσούδη , Πρόεδρος Συλλόγου “Ιωνίδες”
Την μικρή Θεοδώρα και άλλες κοπέλες μακιγιάρησε στο event η “Oriflame” https://gr.oriflame.com/
Ακολουθεί ευχαριστήρια Δήλωση:
Αξιότιμη Κυρία Σίσσυ Κατσούδα, Πρόεδρος του Συλλόγου Ιωνίδες,
ως πυρόπληκτος θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω για την ζεστή φιλοξενία τις μητέρας και ανιψιάς μου στην ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήσατε.
Βρισκόμενος μέσα στο καταπληκτικό κόσμο του Πικερμίου, μέσα σε ένα οικογενειακό και φιλικό κλίμα και ανάμεσα σε ξεχωριστές προσωπικότητες του Δήμου μας οφείλω να πω ένα τεράστιο Μπράβο! και ένα τεράστιο Ευχαριστώ.
Η βράβευση του Ολυμπιονίκη και φίλου Αλέξη Καλπογιαννάκη, η καταπληκτική ερμηνεία “ακαπέλα” της “Άγιας Νύχτας” τα πυροτεχνήματα, εδέσματα, δώρα και λοιπά που χρειάζονται συντονισμό και οργάνωση, εκτελέστηκαν άψογα θυμίζοντας μου πετυχημένες εκδηλώσεις από το εξωτερικό. Συγχαρητήρια!
Στην εκδήλωση συνάντησα τους κ. Βασίλη Πιστικίδη τ.Δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου και κ. Αντώνη Παλπατζή Αντιδήμαρχο  που πρόσφεραν προσωπικά για να ολοκληρωθεί ο καθαρισμός από τα καμμένα που έφραζαν για  μήνες το παιδικό δωμάτιο της οικίας μας. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτή την ανθρώπινη σας πράξη!
Τέλος δεν θα ήθελα να παραλείψω τον κ. Δαμιανό Φαφούτη Υποψήφιο Δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου, για τα καλά του λόγια. Ο Κύριος Φαφούτης με γνωρίζει χρόνια και η αναφορά του ότι είμαι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων και ότι η καταστροφή της 23 Ιουλίου με έκανε αναγκαστικά να ακούγομαι το τελευταίο καιρό για να διεκδικήσω μαζί με τους πυρόπληκτους συμπολίτες μου τα αυτονόητα με συγκίνησε. Σας ευχαριστώ πολύ!!
με εκτίμηση,
Jason Carow
Πυρόπληκτος, μέλος 23july.info
Για μπόνους σας έχουμε βίντεο από τα καταπληκτικά πυροτεχνήματα!