Δυσοσμία στο Μάτι

0
681

Θα έπρεπε να ήταν τιμητικό, θα έπρεπε να αφήνει συναίσθημα αγάπης, θα έπρεπε να υπάρχει σεβασμός… θα… πολλά θα έπρεπε. Δεν ξέρω και εγώ που τελικά ανάκτησα την δύναμη να βρεθώ σήμερα εκεί, εκεί ανάμεσα σε τόσο πόνο. Όλοι μας πονάμε,… όλοι μας? ΟΧΙ, σίγουρα δεν πονάμε όλοι μας, δεν υπάρχει φρένο σε ορισμένους, για την δόξα και το χρήμα θα σκότωναν και την ίδια τους την μάνα. Ευτυχώς εκπέμπουν μία δυσοσμία, έχουν τόσο λερωμένα τα χαΐρια τους που η βρόμα δεν ξεκολλά.

Παραβρέθηκα σήμερα σε ένα πολύ καλοστημένο επικοινωνιακό show. Ο επίλογος θα έλεγα εκφράζεται με δυο λέξης, ” μας ξεπέταξαν”. Για ορισμένους θα ακουστεί τρελό αλλά ναι στην Αργυρά Ακτή που διαβάστηκαν τα ονόματα των ανθρώπων μας δεν κατάφεραν να φτάσουν έγκαιρα όλοι οι συγγενείς των θυμάτων. Αν έχεις το θεό σου. Αντί σήμερα έστω πρωταγωνιστές να είναι οι συγγενείς, την πρωτιά πήραν άλλοι! Οι συγγενείς δύσκολα έφτασαν στην Αργυρά Ακτή καθώς υπήρχε απαγόρευση της κυκλοφορίας. Παπάδες και συναφή έφτασαν σβέλτα με συνοδεία και body guards και τις κάμερες έτοιμες για να παίξει το βράδυ στο δελτίο αυτό που έχει επιβληθεί έτσι και αλλιώς τι θα παίξει. “Πάτερ έλα τελείωνε, έχουμε και δουλειές!”

Πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ για την όλη σημερινή εικόνα, και γιατί δεν πρόκειται να ακούσουν αυτοί οι άνθρωποι ποτέ μια συγνώμη έτσι για το γαμώτο θα την πω εγώ, συγνώμη για όλα αυτά που συνέβησαν και όλα αυτά που συνεχίζουν να μας προσβάλλουν τόσο.

Ο κόσμος πάρα πολύ λίγος, αν δεν στηρίξουμε εμείς την θέση μας, δεν είμαστε δεμένοι, και δέν είμαστε όλοι μαζί μια γροθιά, ποιος θα σταθεί εκεί? Όλες αυτές οι ομάδες που λειτουργούν ατομικά και αποκλειστικά για τα συμφέροντα της κάθε περιοχής και μόνο φέρουν σοβαρές ευθύνες για την σημερινή συμμετοχή.

Θα δείτε που ορισμένοι αφιέρωσαν να μιλήσουν σε κάποιους, εγώ απλά τους είπα είσαστε κλέφτες και ψεύτες, δεν χρειάζονται περιττές κουβέντες εδώ.

Φεύγοντας μίλησα λίγο με τον Παναγιώτη και τους γονείς του. Θα χρειαστώ ξανά αρκετό χρόνο να ξεπεράσω αυτό το μικρό συμβάν των 5 λεπτών λίγα μέτρα πιο πέρα από την δυσοσμία των πολιτικών. Μόλις ούτε 100 μέτρα από την ακτή και δεν κατάφερε να φτάσει να σωθεί, έμεινα μόνος τώρα Ιάσονα, εγώ και το σήμερα 5 ετών παιδί μου.” Φαντάζομαι να είσαι χάλια του λέω έτσι αυθόρμητα και ένιωσα καλά που αγκαλιάστηκαμε και κλαίγαμε παρέα. Να κάτι αληθινό που έζησα σήμερα.

“Ευχαριστούμε από καρδιάς για την πρωτοβουλία σας να εκφωνήσετε τα ονόματα των νεκρών αλλά δυστυχώς δεν προλάβαμε να παραστούμε στο τρισάγιο λόγω ότι δεν είμαστε γνώστες της περιοχής και δεν καταφέραμε να έλθουμε έγκαιρα στο σημείο ,βέβαια έγινε τόσο γρήγορα γιατί τόσο βιασύνη; Επίσης μέσα στο Ναό που παρευρεθήκαμε,είχαμε έλθει πολύ νωρίς, όλοι αυτοί οι ενοχλητικοί κύριοι που έμπαιναν και έβγαιναν και ανακάτευαν τα χαρτιά από της καρέκλες των επισήμων με μεγάλη αγωνία για το που θα κάτσουν οι επίσημοι της Πολιτείας για να φαίνεται ότι είναι παρών ενώ όταν τους χρειάστηκε η κόρη μου που ήταν η πολιτεία για να την σώσει;
Σήμερα ήταν μέρα μνήμης για τους νεκρούς μας και πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι πρέπει με οποιοδήποτε τρόπο να τους τιμούν και να κάνουν τα πάντα για αυτό.”
Πατέρας Θύματος Α. Σ.

Σας παρακαλώ όλους που διαβάζετε αυτά που γράφω, σκεφτείτε πως αν δεν δοθεί δικαιοσύνη ότι χρήματα και να λάβετε σχετίζονται με τον χαμό αυτών, αν δεν είχαν πεθάνει άνθρωποι δεν θα παίρνατε φράγκο, όσοι πήραν μια αποζημίωση της πλάκας λέω γιατί άλλοι τόσοι δεν έχουμε πάρει τίποτα. Σας παρακαλώ πολύ, τι θα μας κάνουν 300-500 ευρώ, δεν θα σωθούμε, μιλάμε για τους ερανικούς λογαριασμούς, έχουν μαζευτεί πολύ λίγα χρήματα για να μας σώσουν αλλά πάρα πολλά για το καλύτερο δικηγορικό γραφείο να τους τρέχει από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Εκεί πρέπει να πάνε τα λεφτά, σε δικηγόρους ιδιωτικούς ντετέκτιβ και ότι άλλο χρειάζεται να αποδοθούν πρώτα απ όλα δικαιοσύνη για αυτό που μας έκαναν!

Σήμερα για άλλη μια φορά ζήσαμε άλλο ένα επικοινωνιακό show. Εύχομαι του χρόνου να γίνει σε κλειστό κύκλο και να απαγορευτεί η είσοδος σε όλους αυτούς που εκμεταλλεύονται το πόνο για την δικιά τους προβολή.

Σήμερα το βράδυ θα δείτε στην τηλεόραση όλα αυτά που λέω, θα δείτε το φιλτράρισμα και θα δείτε πως πολιτικοί και ΜΜΕ ήταν αυτό που σήμερα μύριζε έτσι παράξενα στο Ματι όσοι αναρωτηθήκατε αλλά δεν το καταλάβατε.

Καλώ ξανά όλους όσους επιθυμούν να μιλήσουν να το κάνουν μέσα από το κανάλι μας, “μας” τονίζω, και να πουν ότι τους πνίγει, ότι έγινε και γίνεται χωρίς λογοκρισία.

Καλό όσους επιθυμούν να βωηθήσουν με το κανάλι μας πιο ενεργά, προσπαθώ τώρα 2 χρόνια αλλά και εμένα οι δυνάμεις μου έχουν εξαντληθεί.

Θερμά συλληπτήρια μέσα από την καρδιά μου, είναι αδιανόητο όλο αυτό. Αιωνία η μνήμη τους.