11 Σεπτεμβρίου εκλογή νέου Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ

0
205

Ποιοί είναι οι υποψήφιοι

Κατά τη διαδικασία υποβολής και καταγραφής υποψηφιοτήτων η οποία ξεκίνησε 11/07/2022 έως 5/8/2022 δήλωσαν το ενδιαφέρον τους να είναι υποψήφιοι για τις αρχαιρεσίες των εκλογών στις 11 Σεπτεμβρίου του 2022 τα παρακάτω μέλη με αλφαβητική σειρά

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΝΤΏΝΙΟΣ ΓΕΩΡΓΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,ΑΜΑΛΙΑ ΓΙΑΣΕΜΗ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΤΑΞΙΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΞΙΑΡΧΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ ΘΕΟΤΌΚΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΡΟΥΓΚΟΣ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ-ΣΑΛΟΥΦΑ

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Χατζηανδρέου, κάτοικος Προβάλινθου, γεννημένος το 1953 στην Νέα Ιωνία Αττικής από προγόνους Μικρασιάτες πρόσφυγες. Απόφοιτος Οικονομικών επιστημών Α.Π.Θ. το 1976. Εργάστηκα σε λογιστήρια και στον ΟΑΕΔ συνταξιούχος από το 2012. Πατέρας τριών παιδιών. Πυρόπληκτος καθ ολοκληρία από την πυρκαγιά του 2018.

Συμμετέχω και εγώ στην προσπάθεια της ένωσης γιατί πιστεύω ότι όλοι μαζί ενωμένοι Θα μπορέσουμε να λύσουμε τα προβλήματα των περιοχών μας.

Ονομάζομαι Αμαλία Γιασεμή και είμαι καθηγήτρια στο 1ο Γυμνάσιο Νέας Μάκρης.Από το 1966 που ο πατέρας μου αγόρασε το αγροτεμάχιο στην Αμπελουπολη, περνούσα τις διακοπές μου εδώ. Αργότερα το ίδιο συνέβαινε με τα παιδιά και τα εγγόνια μου. Μόνιμα εγκατασταθηκαμε το 2001 γιατί η περιοχή μας είναι μοναδική και την αγαπάμε όλη η οικογένεια. Ασχολήθηκα με τον Οικοδομικό Συνεταιρισμό Αμπελουπολης από το 2003 και εκτός από μέλος του Εποπτικου και του Δ. Σ. υπήρξα Πρόεδρος 2 φορές. Η φωτιά του 2018 έκαψε ολοσχερώς την κατοικία μου, η οποία κατεδαφιστηκε τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου. Δυστυχώς η Αμπελουπολη αντιμετωπίζει τώρα το πρόβλημα του δασικού χαρακτήρα, όπως ο Προβαλινθος. Αποφάσισα να πάρω μέρος στις εκλογές του Συλλόγου Πυροπλήκτων γιατί θέλω να βοηθήσω την πληγεισα περιοχή μας όσο μπορώ. Θεωρώ ότι έχουν γίνει πολλές αδικίες για πολλούς συντοπίτες μας και απαιτείται να ενδιαφερθουμε, να οργανωθούμε και να ακουστεί η φωνή μας παντού. Εύχομαι ότι όλοι μαζί ενωμένοι θα καταφέρουμε αυτά που θέλουμε. Δεν εγκαταλειπουμε τον τόπο και τα δικαιώματα μας για μια σωστή και δίκαια επίλυση όλων όσων μας ταλαιπωρούν πάνω από 4 χρόνια.

Ονομάζομαι Βούλγαρης Βασίλης είμαι Ηλεκτρονικός.

Είμαι ένας από τους πυρόπληκτους του Νέου Βουτζά και είμαι μέλος του συλλόγου από το 2020.

Ευτυχώς είχα την τύχη την ημέρα της καταστροφής να μην είμαι εκεί και έτσι δεν αντιμετώπισα πρόβλημα επιβίωσης όπως οι άτυχοι συνάνθρωποι μας που έχασαν την ζωή τους με τόσο μακάβριο τρόπο.

Έχασα και εγώ μία μικρή εξοχική κατοικία, ένα τροχόσπιτο ενώ κάηκαν 21 πεύκα τα οποία έδιναν το απαραίτητο οξυγόνο μας.

Νομίζω ότι θα μπορούσα να βοηθήσω στον αγώνα που κάνει ο σύλλογος μας και να μπορέσουν οι συνάνθρωποι μας να δικαιωθούν και να ανακάμψουν έστω και λίγο.

Ονομάζομαι Δημήτρης Ευταξίας και είμαι συνταξιουχος.

Έχω σπουδάσει μαθηματικά και ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Έχω διατελέσει μέλος του διοικητικού συμβουλίου εργαζομένων της Ιονικής τράπεζας για 10 περίπου χρόνια.

Η κατοικία μου καταστράφηκε ολοκληρωτικά από την φωτιά στο Μάτι.

Η συμμετοχή μου στις εκλογές για το ΔΣ της Ένωσης εκφράζει την επιθυμία μου να προσφέρω στην προσπάθεια δικαίωσης όλων των πυροπληκτων της περιοχής μας.

Ονομάζομαι Δημήτριος Ξιάρχος είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και μόνιμος κάτοικος της περιοχής.

Στη φωτιά του 2018 καταστράφηκαν ολοσχερώς δύο μου σπίτια τώρα μετά Τέσσερα χρόνια κατάφερα να βγει η άδεια και προσπαθώ να ξανά κατασκευάσω το σπίτι στη φυσιολατρών στο Μάτι.

Είμαι μέλος της Ένωσης πυρόπληκτων από τότε που ξεκίνησε η Ένωση και προσπαθώ μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου να λύσουμε τα προβλήματα των περιοχών μας.

Πιστεύω ότι όλοι ενωμένοι οι πυρόπληκτοι θα αποκτήσουμε δυνατότερη Φωνή και βήμα ώστε να μπορούμε να ζητήσουμε και να απαιτήσουμε τα δικαιώματά μας.

Για το λόγο αυτό συμμετέχω στις διαδικασίες εκλογής Νέας διοίκησης ώστε να μπορέσω να βοηθήσω μέσα από το ΔΣ την επίλυση των προβλημάτων μας.

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Θεοτόκης και είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και τεχνικός κομπιούτερ.

Ασχολήθηκα πολλά χρόνια με τα κοινά, και επί δημαρχίας Ηλία Ψινάκη είχα λάβει μέρος στην επιτροπή χωροταξικού για τα χωροταξικά προβλήματα του Δήμου Μαραθώνα.

Είμαι μέλος στον εξωραϊστικό πολιτιστικό σύλλογο Γεροτσακούλι Νέου Βουτζά, στον οποίο εκτός από μέλος έχω διατελέσει και πρόεδρος.

Συμμετέχω επίσης σαν αντιπρόεδρος στο Σύνδεσμο Συλλόγων του Δήμου Μαραθώνα

Την περιοχή επισκέπτονταν οι γονείς μας τα καλοκαίρια από το 1968 και είχαν αποκτήσει μία ιδιοκτησία. Αγαπήσαμε την περιοχή και αποφασίσαμε να εγκατασταθούμε μόνιμα εδώ και 40 χρόνια.

Είμαι και εγώ πυροπληκτος στην περιοχή Γεροτσακουλι Νέου Βουτζά και Ιδρυτικό μέλος της Ένωσης.

Τα τελευταία τρία χρόνια είμαι ο Πρόεδρος της Ένωσης Πυρόπληκτων Ανατολικής Αττικής.

Ονομάζομαι Τρούγκος Κωνσταντίνος, είμαι Βιοχημικός και Πανεπιστημιακος δάσκαλος. Ιδρυτικό μέλος της Ένωσης. Στη περιοχή βρίσκομαι εδώ κ 60 χρόνια. Το 2018 έχασα το σπίτι μου κ προσπαθώ να το ξαναφτιάξω βρισκομενος αντιμέτωπος με το Δασαρχειο όπως οι περισσότεροι στη περιοχή. Με συλλογική προσπάθεια κ αγωνα πιστεύω να ξεπεράσουμε τα εμπόδια κ θέλω να βοηθήσω στην επίτευξη του στόχου.

Ονομάζομαι Χριστίνα Γιαννάκου – Σαλούφα και είμαι μόνιμη κάτοικος της Αμπελούπολης από το 1992. Με τον σύζυγό μου πήραμε την απόφαση πριν 30 χρόνια να έρθουμε να μείνουμε στο εξοχικό που είχε τότε, και το οποίο κάναμε μόνιμη κατοικία και σε αυτό μεγάλωσαμε τα παιδιά μας. Στην φωτιά του 2018 το σπίτι μας κάηκε ολοσχερώς αλλά χαρακτηρίστηκε κίτρινο.

Μαζί με τον σύζυγο διατηρούμε κατάστημα επισκευής ηλεκτρονικών ειδών (κομπιούτερ και μηχανημάτων ήχου) στην Νέα Μάκρη. Επείσης ο σύζυγος είναι μέλος του Δ.Σ. της Αμπελούπολης.

Αποφάσισα να πάρω μέρος στις εκλογές του Συλλόγου Πυροπλήκτων γιατί θέλω να βοηθήσω την περιοχή όσο μπορώ.

Πιστεύω ότι μόνο αν οργανωθούμε όλοι οι πυρόπληκτοι σε μία ένωση θα μπορέσουμε να λύσουμε αποτελεσματικά τα προβλήματα που δημιουργηθηκαν μετα την πυρκαγιά του 2018.