102+ οι Νεκροί στο Μάτι? Ο Παναγιώτης Δ. σε απόγνωση !

0
775

Από ότι πιστεύουμε ο αριθμός αυτός δεν αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα αλλά υπάρχουν υποψίες για περισσότερες χαμένες ψυχές καθώς υπάρχουν μαρτυρίες για εύρεση θυμάτων στην θαλάσσια περιοχή της Αρτέμιδας αλλά οι αριθμοί στην TV παρέμεναν για μέρες ίδιοι και υποθέτουμε πως καταγράφτηκαν ως θύματα πνιγμού και όχι ως θύματα της φονικής πυρκαγιάς της 23 Ιουλίου.

Αυτό δεν έχει και τόσο σημασία, όσοι και να ήταν δεν γυρίζουν πίσω και κανένας δεν έχει ακόμα 10 μήνες μετά αναλάβει τις ευθύνες για αυτό, ίσα ίσα που οι υπεύθυνοι από περιφέρεια και Δήμους προκλητικά βάζουν υποψηφιότητα σαν να μην έγινε τίποτα.

Και όμως σήμερα έστω η ψυχή του Παναγιώτη Δ. πλησιάζει στα ήδη 102 επίσημα ανακοινωμένα θύματα. Μόλις λίγα χρόνια ακόμα μέχρι να συνταξιοδοτηθεί όχι μόνο είδε την επιχείρηση του της μελισσοκομικής να γίνεται στάχτη αλλά το κράτος του γύρισε την πλάτη και σήμερα κατέθεσε τα απαραίτητα και επισήμως έκλεισε τα βιβλία του. Πατέρας 2 παιδιών εντάσσεται στην ανεργία και δεν μας χωράει ο νους πως συνάνθρωποι μας θέλησαν να βοηθήσουν τον Παναγιώτη και συνολικά υπάρχουν 1350.000 ευρώ στους ερανικούς λογαριασμούς στο πάγο την ίδια ώρα που ένας συνάνθρωπος μας βρίσκεται σε απόγνωση! Οι Νεκροί δεν θα έρθουν πίσω, μπορούμε να αποτρέψουμε όμως το μοιραίο του Παναγιώτη Δ.?